Испитување на крвна слика, биохемиски статус и уринарен статус на 33% попуст ! Здравјето е најважно искористете ја оваа понуда и овој прекрасен попуст во ПЗУ “Лукс Медикус

Испитување на крвна слика, биохемиски статус и уринарен статус на 33% попуст ! Здравјето е најважно искористете ја оваа понуда и овој прекрасен попуст   во ПЗУ “Лукс Медикус

-33%

ПЗУ "ЛУКС МЕДИКУС"
590.00 
  390.00ден.
 

-46%

 46%попуст на 5 антицелулитни масажи во Козметичко Фризерски салон „Rigal“
КОЗМЕТИЧКО ФРИЗЕРСКИ САЛОН „RIGAL“
1,500.00ден.  800.00ден.

-28%

30% попуст на Француска салата  во"Анета кифлички"
АНЕТА КИФЛИЧКИ
699.00ден.  499.00ден.

-20%

38%ПОПУСТ на шишање и фенирање во Козметичко Фризерски салон „Rigal“
КОЗМЕТИЧКО ФРИЗЕРСКИ САЛОН „RIGAL“
400.00ден.  250.00ден.

-70%

Професионална изработена лична натална карта промотивно 70%ПОПУСТ
АСТРОЛОШКИ ЦЕНТАР "СОНЦЕ"
1,000.00ден.  300.00ден.

-50%

 50% ПОПУСТ  на професионална шминка во "Анета Нокти"

-50%

Уживајте во убавините на Златибор!
ВИЛА АРИШ ЗЛАТИБОР
0.00ден.  100.00ден.

-31%

30% попуст на кифлички со сусам во"Анета кифлички"
АНЕТА КИФЛИЧКИ
550.00ден.  380.00ден.

-28%

28% попуст на Руска и Пилешка салата во"Анета кифлички"

-53%

53% попуст за лежечки солариум во САЛОН ЗА УБАВИНА " ЛОТОС ЕМ "
САЛОН ЗА УБАВИНА " ЛОТОС ЕМ "
150.00ден.  70.00ден.

-50%

50% ПОПУСТ на Масажа на грб во Kозметичко Фризерски салон „Rigal“
КОЗМЕТИЧКО ФРИЗЕРСКИ САЛОН „RIGAL“
500.00ден.  250.00ден.

-46%

 46% ПОПУСТ на фарбање на коса во Козметичко Фризерски салон „Rigal“
КОЗМЕТИЧКО ФРИЗЕРСКИ САЛОН „RIGAL“
650.00ден.  350.00ден.

Ekolektiva